e uiga i_17

Tala Fou

Dragon Boat Festival Feiloai Malosiaga Tumau: Faʻamanatuina Tu ma Maa NiMH

I le lotolotoi o le taumafanafana, pe a faʻafefe le ea ma le faʻatalitali ma le manogi o laʻau fou faatoa filifilia e tumu i tulimanu uma, e sau Saina e faamanatu le Dragon Boat Festival, poʻo Duanwu Jie. O lenei tausamiga anamua, e tumu i le tamaoaiga o tala faasolopito ma talatuu, e faamanatu ai le olaga ma galuega a le tusisolo faʻaaloalogia ma le faipule, Qu Yuan. I le lotolotoi o tuuga fa'afiafiaga va'a tarako ma le tofo o le zongzi—su'i araisa suamalie suamalie o lo'o afifi i lau ofe-ua fa'aogaina e le matou kamupani lenei avanoa e fa'afefiloi ai tu ma aga fou e ala i le fa'ailoaina o a matou ma'a Nickel-Metal Hydride (NiMH).

O le agaga o le Dragon Boat Festival e aofia ai le lotogatasi, maufetuuna'i, ma le tulituliloaina o le tulaga lelei-o uiga lelei e oʻo loloto i la tatou tautinoga i le tuʻuina atu o vaifofo malosi. E pei lava o le au foe i le gaio'iga fa'amaopoopo e fa'aoso a latou va'a i luma ma le le maluelue le fa'amoemoe, e fa'aola e a tatou ma'a NiMH masini eseese, mai moli feavea'i e fa'amalamalamaina le lagi i le po i taimi o fa'afiafiaga i mea pu'e pu'eina lanu ma lagona o le aso, a'o saofagā uma i se lanu meamata. lumanai.

O a matou maa NiMH e ofoina atu se mea e sili atu le malosi i maʻa faʻaumatia, faʻaitiitia otaota ma faʻalauiloaina le faʻasaoina o le siosiomaga. E pei lava o tu ma aga masani o le faʻaaogaina o mea faʻanatura i le sauniaina o le zongzi ma le teuteuina o fale i laʻau manogi, matou te taumafai mo le faʻaauauina oa matou oloa. E ala i le filifilia o maa NiMH, ua avea ai tagata fa'atau ma vaega o le lalolagi atoa agai i le fa'asaoina o laufanua ma tu ma aga na fa'amanatuina i le taimi o le Dragon Boat Festival.

E le gata i lea, a o potopoto aiga e faʻasoa tala o aso ua mavae ma fatuina ni manatuaga fou, o a tatou maa toe faʻaleleia e faʻamautinoaina o masini eletise, pe o ni tagata faʻapipiʻi lima e faʻamalieina tagata uma pe feaveaʻi sipika o loʻo taina musika fiafia, e tumau pea o se soa faʻalagolago i taimi uma o faʻafiafiaga. Fa'atasi ai ma le fa'aola vave ma le fa'atinoina umi, o a tatou ma'a e fa'ata'ita'ia le onosa'i o lo'o fa'aalia e le au tamo'e va'a tarako, fa'atosina tuaoi ma tumau i le fiafia o le aso.

O lona uiga, o lenei Dragon Boat Festival, ia le gata ina tatou faʻaaloalo i le taimi ua tuanaʻi ae ia faʻafeiloaʻi foi le lumanaʻi e ala i le faʻaaogaina o tekinolosi e ogatasi ma le natura. O a matou maa NiMH e avea o se molimau i le tuʻufaʻatasia o tu ma aga tuai ma faʻaonaponei faʻaonaponei, faʻamanatu mai ia i matou e oʻo lava i le faʻamanatuga, o loʻo i ai le avanoa mo le faʻaauau. O le mea lea, a'o e fa'afiafia i va'a tarako ma fa'afiafia i fa'afiafiaga, ia manatua o filifiliga uma lava mo le malosi lanu meamata o se fa'a foe e latalata atu i se lalolagi mama, sili atu le olaola mo augatupulaga a sau.

 


Taimi meli: Iuni-07-2024