e uiga i_17

Tala Fou

Faʻamalama o le la e faʻamalosia e maʻa NiMH: Fofo lelei ma tumau

I le vaitau o aso nei o le faʻalauteleina o le faʻalauiloaina o le siosiomaga, o moli o le la, faʻatasi ai ma le leai o se faʻaogaina o le malosi ma leai se faʻaosoina, ua tulaʻi mai e avea o se taʻiala taua i le atinaʻeina o moli o le lalolagi. I totonu o lenei malo, o pusa maa nickel-metal hydride (NiMH) a le matou kamupani o loʻo faʻaalia ai tulaga lelei faʻatinoina, e maua ai le lagolago malosi ma le mautu mo faiga moli la.

moli i luga
Muamua, o la matou pusa maa NiMH e faʻaalia le maualuga o le malosi. O lona uiga i totonu o le voluma tutusa po'o le mamafa, e mafai e a tatou maa ona teuina le tele o le eletise, fa'amautinoa le umi o le sapalai o le eletise mo masini moli e o'o lava i taimi uumi o le tau puaoa po'o le le lava o le susulu o le la.

malosi ole la
Lona lua, o la matou pusa maa NiMH o loʻo faʻaalia ai le tulaga ese o le taamilosaga o le olaga. Pe a faatusatusa i isi ituaiga o maa, o maa NiMH e faʻagesegese le faʻaleagaina o le malosi i le taimi o le toe faʻaosoina ma le faʻaaogaina o taʻamilosaga. E le gata ina fa'aitiitia ai tau fa'aleleia mo moli fa'aola ae fa'apena fo'i ona fa'alautele ai lo latou ola, fa'atasi ma fa'avae o atina'e gafataulimaina.

malosi ole la nimh
E le gata i lea, o la matou pusa maa NiMH e sili atu i le saogalemu ma le faʻafeiloaʻi o le siosiomaga. A'o fa'aoga masani ma lafoa'i, latou te le fa'atupuina ni mea fa'aleaga, e la'ititi a'afia ai le si'osi'omaga. E le gata i lea, o la matou mamanu o le maa o loʻo tuʻufaʻatasia ai le saogalemu o masini e puipuia lelei ai le soona faʻaogaina, ova le faʻasaʻoina, ma le taʻavale pupuu, faʻamautinoa le saogalemu o le faʻaogaina o masini moli la.

0f0b6d4ce7674293bd3b4a2678c79be2_2
Ma le mea mulimuli, o le matou kamupani NiMH pusa maa faʻaalia le maualuga o le maualalo o le vevela. E oo lava i tulaga malulu malulu, o le faatinoga o maa e le matua faʻaleagaina, faʻamautinoa le faʻaogaina o masini moli o le la i lalo o tulaga eseese o le tau.
 
I le aotelega, o la matou pusa maa NiMH, faʻatasi ai ma lo latou lelei, tumau, saogalemu, ma le faʻaleleia o le siʻosiʻomaga, e fetaui lelei i manaʻoga o le la. Matou te talitonu e ala i lo matou tomai ma le tautua, o le a matou faia ai sao taua i le faʻalauteleina o moli lanumeamata ma faʻatasi ai le faʻatulagaina o se lumanaʻi sili atu le malosi ma le faʻaleleia o le siosiomaga.


Taimi meli: Tes-25-2023